Skip to main content

International Real Estate Investors

Hvis du liker privatliv, eleganse, fosser og puste den reneste luften på jorden, inviterer vi deg til å komme og oppdage et stykke av himmelen i den vestlige North Carolina Mountains. Vi tror det er en av de best bevarte hemmelighetene i USA. Mother Nature velsignet dette området med noen av hennes beste landskap.

Luksus ferie egenskaper er rikelig i North Carolina Mountains
Kanskje du ønsker å eie en luksus andre hjem velkommen familie, venner, og internasjonale business kolleger? Det er over 300 luksuriøse feriehjem i dette området som er på markedet. Enten det er en luksus hjemme, en spektakulær privat eiendom, en hytte på fjellet, eller på land, kan du nyte den magiske og eie din egen bit av paradis på fjellet.

North Carolina Fjell Aktiviteter
Og hva er det å gjøre mens du er her? Spille world-class golf, nyte krokket, fisk, dra på båttur, vandre vakre turstier i nasjonale skoger, piknik i nærheten fossefall, liker fotografering, ornitologi, innsjøer, fjell veier, og puste frisk luft. Dra nytte av kjølige somre, utsikt mot fjellet, perle gruvedrift, og fottur mange fosser - det mest berømte av disse er Whitewater Falls, den høyeste fossen øst for Rockies, slippe 411 ft

Reiser til Western North Carolina
Anbefalt: Bestill en flyvning til Charlotte, NC, som denne internasjonale flyplassen har nonstop flyvninger til 36 byer utenfor USA. En annen utmerket alternativ er Atlanta International Airport. Fra begge byene, vil vi hjelpe deg med å ordne transport for stasjonen til fjellene sammen med losji for en, to eller tre netters opphold (eller lenger, hvis du ønsker det). Det finnes flere andre flyplasser for private fly samt helikopterdekk tilgjengelig. Pakke informasjon på forespørsel.

NÅ - er det på tide å kjøpe fast eiendom i den vestlige North Carolina Mountains
Amerikanske renter er på en all time low, og det er mange vakre eiendommer på markedet. USA eiendomsmegling er en stabil vare midt i uroen i andre ulike deler av verden. Vi har agenter sertifisert i internasjonal fast eiendom for å hjelpe deg gjennom prosessen.

Ikke snakker engelsk? Ikke noe problem! La oss få vite hvilket språk du trenger og vi kan ordne for sanntids oversettelse av telefonsamtaler etter behov. Når du besøker området, vil vi gi en oversetter i person for en liten avgift.

Nyttige området Lenker


View Larger Map

Questions? Just Ask!

By giving us your phone number and email address, you are giving The NCMountainLife.com Team permission to contact you via email, phone, or text.

Copyright © 2024 | Information deemed reliable, but not guaranteed. | Privacy Policy
Real Estate Web Design by Dakno Marketing.